مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک

سلام و احترام
بنده ماشینمو فروختم بعد ک رفتم خلافی بگیرم دیدم خلافی چاپ نمیشه ک پرسجو کردم فهمیدم پلاکم شکایت داره. رفتم راهنمایی و رانندگی شهرمان آمل و گفتند بخاطر عدم تعویض پلاک از طرف بنده ، صاحب قبلی بابت فک پلاک شکایت کرده و پلاکش رو میخاد.چون ماشینم دست مردمه، نمیتونم کاراشو انجام بدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تا گره از مشکلم باز بشه(مدارک ماشین دست خریدار هستش و در اختیار من قرار میدهد)
خداوند متعال توفیق دهد انشالله

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

طی اظهارنامه ای از کسی که ماشین دستش هست بخواهید که ماشین را برای تعویض پلاک حاضر کند