مشاوره حقوقی رایگان - پرونده های مختومه از سال 98تا 1400

پرونده های کیفری و حقوقی اینجانب از سال 98 تا 1400 همگی مختومه شده و نه متهمین بازداشت و محکوم شدند نه جریمه و مطالبه خسارات به ما پرداخت شده نه سه واحد تجاری به ما تحویل و تکمیل و سند رسمی داده شد ده سال گذشت .
حال باید چکنم
با سپاس از یاری شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید پرونده های شما توسط وکیل مطالعه شود تا راه حل ارائه شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک و آرا صادره باید بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است