مشاوره حقوقی رایگان - مهلت اجرای حکم طلاق

ازتاریخ 1400/7/28که حکم طلاق از طرف زوج از دیوان قطعی صادر شده چه مدت زمان لازم دارد برای اجرای حکم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حدود 20 روز ،
صد در صد الان برگشته شعبه بدوی .
زوج باید برای صدور معرفی نامه به دفتر طلاق مراجعه نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به شعبه بدوی ارسال شده باشد قابل اجرا است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش برای تسلیم به دفتر رسمی ازدواج و طلاق سه ماه پس از تاریخ ابلاغ رای قطعی یا قطعی شدن رای است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر به شعبه بدوی ارسال شده باشد قابل اجرا است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر رای قطعیت یافته باشد می‌توان تقاضای صدور اجرائیه نمایید ظرف 12روز باید به اختیار وگرنه به حکم حاکم اجرا خواهد شد.