مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در محضر برای ثبت طلاق

باعرض سلام،میخواستم بدونم که من 3جلسه ای در دادگاه نتونستم به علت بیماری قلبی حاضر شوم وقاضی حکم طلاق غیابی بائن داده است والان هم حکم رو به محضر داده تا اجرا بشود اگه من حاضر نشوم حکم اجرا میشود؟ میخواهم بدونم چقدر وقت برای اجرا دارند و من چی کار باید بکنم؟ نمیخوام طلاقش بدم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام بدون حضور شما هم حکم اجرا می شود
در صورت زمان داشتن به حکم اعتراض کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت قطعیت، حکم اجرا میشود و عدم حضور شما مانع از طلاق نیست