مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه

باسلام و ادب محضر وکلای محترم،این سوال مبتلابه کلیه عزیزان در حوزه احضاریه است
چهارماه پیش یک بنده خدایی بنده را تهدید به شکایت کردند و بنده همان روز سامانه ثنا ثبت نام کردم و پیامکی هم نیامده.
سوال اینجاست با توجه به اینکه بنده خدا صرفا نام و نام خانوادگی و شماره موبایل بنده را دارد و آدرس من را نمی داند اگر شکایت کند با توجه به نام و نام خانوادگی و شماره تلفن،برای بنده در سامانه ثنا پیامک می آید؟
سوال دوم اینکه بنده خدا شماره حساب بنده را دارند،ایشان اگر بخواهند شکایت کنند میتوانند با دستور قضایی مشخصات بنده را از بانک بگیرند و به دادگاه بدهند و دادگاه طبق مشخصات برای سامانه ثنای بنده پیامک ارسال نماید؟
تشکر،این سوال بیشتر افراداست،در بحث شماره حساب و سامانه ثنا تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اولا شکایت کردن تهدید محسوب نمی شود
دوما اگر شکایتی مطرح شود طبیعتا اگر شما ثنا داشته باشید باید دادسرا ودادگاه از طریق ثنا احضاریه رابه شما ابلاغ کند اما گاها افرادی هستند که از گفتن مشخصات و ادرس شما به دفترخدمات یاحتی تبانی با دفترخدمات ودرس شما را عمدا وبه علت عدم اگاهی شما از شکایت به دفترخدمات ودادسرا اعلام نمی کنند وادرس شما را مجهول المکان اعلام می کننددراین حالت احضاییه از طریق نشر اگاهی ابلاغ میشود وطبیعتا شماهم از شکایت واحضاییه اگاه نمی شود وقاضی هم رسیدگی غیابی می کند در سایت ثنا از طریق گزینه اگهی های قضایی می توانید اگهی ها را هم اگر احضاریه نشراگهی کرده باشند مشاهده کنید