مشاوره حقوقی رایگان - دعوی مزاحمت از حق

بنده مالک یک واحد آپارتمان هستم و از مالک واحد دیگر که در سند خود حق توقف یک پارکینگ داشت و دو خودرو پارک می کرد به دادگاه حقوقی شکایت نمودم و رای مبنی بر رفع مزاحمت نامبرده از طریق منع وی از توقف دو خودرو صادر و به ایشان ابلاغ شده است . سپس بنده به دادسرا مراجعه و درخواست اجرای رای نمودم چندین ماه بعد برگه اجراییه صادر و به ایشان ابلاغ گردید . ولی رای را اجرا ننموده و بنده به اجرای احکام مراجعه و پرونده تشکیل دادم حدودا 3 ماه بعد وقت نظارت داده شده است . با توجه به اینکه محکوم علیه همچنان دو خودرو در پارکینگ پارک نموده است و به علت مزاحمت ورود و خروج به سختی امکان پذیر است من چگونه تا 3 ماه آینده که وقت نظارت اجرای احکام تنظیم شده است صبر کنم .لطفا راهکار موثری بیان فرمایید ؟؟؟
2) آیا با توجه به اینکه محکوم علیه مدت 10 سال می باشد که دو خودرو در پارکینگ پارک می نموده ، آیا می توان با تنظیم دادخواست درخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را کرد ؟؟؟
ممنون.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وقت نطارت مربوط به امور داخلی شعبه است حضوری مراجعه نمایید مجدد هم تامین دلیل نمایید یا با 110 تماس بگیرید