مشاوره حقوقی رایگان - کپی بنچاق سندی که حاشیه نویسی آن امحاء شده توسط وکیل کپی برابر اصل شده

سلام و درود.
کپی بنچاق سندی که حاشیه نویسی آن امحاء شده توسط وکیل کپی برابر اصل شده و در دادگاه همراه مدارک استفاده شود آیا مجازات کیفری دارد یا انتظامی ؟با تشکر

پاسخ ها :

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

با سلام عمل وکیل مجازات کیفری جعل خواهد داشت.چرا که مدرکی که اصل بود و حاشیه آن را زاید و برابر اصل نموده و از شغل خود سواستفاده کرده است.همچنین قابل تعقیب انتظامی در دادسرای کانون وکلای متبوع خود را دارد.