مشاوره حقوقی رایگان - نشت آب و خسارت به سقف در آپارتمان

با سلام
از لوله فاضلاب تراس طبقه چهار بعلت نشت آب سقف تراس واحد بنده و دیوار اطاق مجاور دچار آسیب شده است. مالک طبقه چهارم هم علیرغم درخواست بنده برای رفع مشکل توجهی به موضوع نمیکند. برای پیگیری حقوقی باید به کجا مراجعه کنم؟ شورای حل اختلاف یا دادسرا؟ آیا میتوانم هم درخواست برای تعمیر لوله و هم خسارت وارد شده به منزل را بکنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ابتداعا از شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل کنید که کارشناسی بشود ومیزان خسارت بررسی شود بعد باتوجه به میزان خسارت حسب مورد به شورا یادادگاه دعوای مطالبه خسارت مطرح کنید دوتا شاهد هم معرفی کنید به یکی از دفاترخدمات قضایی مراجعه کنید تا دادخواست را حسب مورد به شورا یادادگاه ارسال کنند