مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با فامیلم معامله داشتیم بعد ضرر کردیم ولی اقوام گفتن شما وضع بهتری دارید. به طرف مقابل کمک کن منم چک بیست میلیون دادم و تو قرارداد نوشتم تحت عنوان کمک و شماره چک در قرارداد درج شده. حال طرف چک را فروخته ... و طرف خریدار روی آن اقدام حکم جلبم گرفته. آمدم ثواب.کباب شدم باید چکار کنم حتی یک میلیون هم ندارم و کارمند هستم ... از لطفتان ممنون راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما محکوم به پرداخت هستید و میتوانید دادخواست اعسارو تقسیط بدهید و بعد از پرداخت علیه اقوامتون اقدام کنید

یک وکیل

با استناد به شهادت دو نفر که از وضع مالی شما مطلع هستند و ارائه فیش حقوقی درخواست اعسار نمایید تا مبلغ چک تقسیط گردد