مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از راهداری

با سلام.من به دلیل کیفیت پایین جاده‌های بین شهری و بعد از مسافرت زمینی با ماشین شخصی خودم،جلوبندی ماشین طبق نظر نمایندگی با هزینه 15 میلیون تومان درست شد.آیا میتونم از راهداری شکایت کنم بابت کیفیت بد جاده ها که منجر به خرابی جلوبندی ماشین من شده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید به نظر می رسد اما غیر ممکن نیست. اگر مدارک مسجلی دارید اقدام کنید