مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام
همسر من ناشزه شده و بعد از مدت زمانی با توافق مالی بین خودمون من رو راضی به طلاق کرد و من هم دادخواست طلاق توافقی کردم
اما بعد از دادگاه نظرش عوض شد
حالا تکلیف این دادخواست چی میشه و من باید چکار کنم؟
و آیا همسرم بعدا میتونه خودش دادخواست طلاق یکطرفه بده یا همچنان بخاطر ناشزه بودن امکان این کار رو نداره؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

درطلاق توافقی تااجرای صیغه طلاق وثبت طلاق باید توافق وجودداشته باشد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در طلاق توافقی باید در همه مراحل توافق داشته باشید .بله می تواند یکطرفه اقدام کند.