مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی

سلام وقتتون بخیر.
من یک سال و نیم پیش از کارفرما 30میلیون. دستی گرفتم در اعضای اون یه دست نوشته بین خودمان نوشتیم که این ماشین من رو روی کاغذ به شماره پلاک و موتور و شاسی به نام کارفرما باشه و من الان اون مبلغ و بهش دادم یک سال و نیم میگذره کارفرما نه تنها برگه رو بهم نمیده الان رفته مدعی شده که من فروش مال غیر کردم و ازم میخاد شکایت کنه ماشینم نه سند به نامم بود نه پلاک لطفا راهنمایی میکنید اصلا میتونه ازم شکایت کنه چون من دست نوشته ای ندارم این دست نوشته تک برگ پیش خودش داشت

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر نمی تونه از شما شکایت کنه علاوه بر این حتی بر فرض شکایت با یک تحقیق ساده از سوی مقام محترم تحقیق صداقت شما اشکار می شه