مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودروی لیزینگی

سلام وقت بخیر . دیروز ما درحال رانندگی در جاده کوهستانی و پرتگاهی بودیم که در لاین رفت فقط 4تا ماشین بود و با سرعت مطمئنه و فاصله معین. یکدفعه در لاین برگشت یه خودرو لیزینگی ام وی ام 315با سرعت خییییلی بالا که در خواب بودن و گویا چیزی هم مصرف کرده بودن با ماشین جلوی ما تصادف کرد و یک سمت ماشین کامل برد و اومد سمت ما که ما کج کردیم و فقط تونست ب سپر عقب برخورد کنه. سوال من اینه با این شرایط که خودرو لیزینگی هست و گویا قسط هاشم نداده و اینکه همون لحظه بااینکه مقصر بود 100%بود و دو تا ماشین و خراب کرده. جلوی پلیس گفت که من هیچ پولی نمیدم بابت تصادفات پیش اومده و من خواب بودم حواسم نبوده شرایط حق بیمه چطوره و اینکه حق و حقوق ما چجوری داده میشه ؟بااین شرایط ک زیر بار نمیره بیمه چ مقدار پرداخت می‌کنه چون دوتا ماشین درگیر شدن و اول پژو بعد ب ما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوعات مرتبط با دامنه حقوقی کنونی نیست شما در این خصوص با کارشناس بیمه باید صحبت کنید