مشاوره حقوقی رایگان - خیانت مرد

سلام. خانومی هستم 28 ساله که سه ساله نامزدم ... دیروز فهمیدم همسرم که کارمند هست با مادر شاگردش رابطه داشته یعنی پیامکاشونو دیدم که خونشونم رفته ولی مدرکی برای اینکه ثابت کنم رابطه جنسی داشتن ندارم... سوالم اینه ایشون میتونه تمکین بگیره و طلاقم نده؟ من میخوام توافقی نصف مهریه ام رو بگیرم و جدا بشم... اینکار چقدر طول میکشه؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

صرف پیامک ابراز علاقه رابطه نامشروع نیست و می تونه تمکین شما رو از محکمه بخواد. در توافق به طلاق زمان کمتر از دو ماه خواهد بود