مشاوره حقوقی رایگان - حضانت پسر 1 سال و 3 ماهه

سلام خسته نباشید.من بعد سه سال و نیم ازدواج یک پسر 1سال و3 ماهه دارم هنوز از همسرم جدا نشدم ولی قصدشو دارم چون هم معتاده و در دوران مجردی سابقه زندان داشته و در دوران متاهلی یک هفته زندان ب جرم سرقت بوده ،امکان داره حضانت پسرم بعد 7 سال با من باشه ؟یا شایدم بعد 7 سال پدرش ترک کرد امکان داره بخاطر سابقه زندانش حضانتو ب من بدن ،چون چندین مرتبه هسمرم برای ترک ب کمپ رفته و من تنهایی اونو بزرگ کردم و الان میگه ازم میگیره بچه رو و اینکه لوازم منزلم چی میشه؟سیاحه دارم ک تمام وسایل و نوشتم همسرم و شوهر خواهرشون امضا کردن ،محضری نیست فقط روی کاغذ هست. ممنون میشم کامل راهنماییم کنید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

برای سابقه یک فرد در گذشته حضانت پدر از بین نمی ره

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت تا 7 سالگی با مادر است بعد از آن پسر تا 15 سالگی با پدر مگر عدم صلاحیت او را ثابت کنید.در ارتباط با جهیزیه دادخواست استرداد جهیزیه به استناد سیاهه اموال و شهادت شهود بدهید.