مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن دیوار و گذاشتن در

سلام
وقتتون بخیر
ما انتهای یه کوچه بن بست ملکی خریدیم که در ورودی 90 سانتی داشت و به حالت ال دیوار داشت و نا دیوار را تا قسمتی برداشتیم و در پارکینگی گذاشتیم تا بتونیم ماشین رو داخل ببریم. با توجه به انتهای کوچه بن بست بودن و نداشتن مزاحمت برای کسی آیا مجوز می خواهد؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
با توجه به اینکه در زمان نقل و انتقال ،استعلام از شهرداری صورت میگیرد ، چنانچه تغییری پس از گواهی پایان کار صورت گرفته باشد ، شهرداری برای شما تخلف کمیسیون ماده 100 رد خواهد کرد ،لذا نیاز به مجوز می‌باشد .