مشاوره حقوقی رایگان - حمل خودرو تصادفی

باسلام وخسته نباشید آیا کل هزینه حمل خودروی تصادفی ازمحل تابیمه و بلعکس کلٱ برعهده مقصر میباشد
درتصادفی من مقصر شدم و راننده مقابلم بعداز کارهای بیمه مدارک ماشین من را گروه برداشته و می‌گوید باید 6٠٠تومن هزینه حمل خودروش بایدک کش ازمحل تابیمه وبلعکس را پرداخت کنم٢0٠بیمه من پرداخت کرده ولی میگه4٠٠دیگه هم بده راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
چنانچه مقصر بودید تمام هزینه هایی که سبب ورود آن شده اید بر عهده شماست از جمله هزینه یدک کش