مشاوره حقوقی رایگان - دو حقوق همزمان

با سلام و احترام با توجه به ابلاغ قانون دایمی مدیریت کشوری و طبق بند 3 ماده 111 ، دریافت بیش از یک حقوق بازنشستگی (یا وظیفه) وراث توسط کارمندان یا وراث قانونی مشروط به اینکه جمع دریافتی هر یک از آنها بیش از دو برابر حداقل حقوق و فوق العاده‌های سالیانه نباشد مجاز است.
با توجه به موضوع فوق مادر بنده حقوق پدرشان که فوت کرده اند دریافت میکنند. علی رغم اینکه در حال حاضر بیمه تامین اجتماعی برایشان رد میشود
با توجه به این موضوع امکان استفاده از هر دو حقوق را دارند و در زمان بازنشستگی مشکلی ندارد و تامین اجتماعی مشکل ساز نمیشود
ماده اصلاح شده ظاهرا گویای این موضوع میباشد از هر دو حقوق برخوردار میشوند؟؟؟