مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام رای اولیه مهریه من اومده و شوهرم تجدید نظر خواهی کرده و دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی رو داده، برای 18 اردیبهشت جلسه رسیدگی گذاشتن و طرفین رو خواستن سوال من اینه وقتی رفتم جلسه چی بگم؟ دلیل بیارم برای رد کردن اعسار یا اینکه اعسار قبول بشه به نفع منه؟ کدوم مورد باعث میشه پرونده زود جلو بره؟ چون اونا برای اطاله دادرسی این درخواست رو دادن.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اعسار قبول میشود .با وکیل مشورت کنید که لایحه برایتان بنویسد.