مشاوره حقوقی رایگان - نفقه. طلاق. مهریه

از سال 95 نفقه من و فرزند 6 ساله مرا نداده و ترک منزل کرد. بار اول شورا متعهد شد بدهد نداد. دفعه بعد یه سال زندان تعلیقی خورد که اسفند 97 تمام شد بازم نداد. فروردین 98 برای شکایت مجددم 6 ماه زندان تعزیری خورد که رفته برای تجدید نظر. ایا این مرحله احتمال تبرعه شدن هست. ایا من به ارزوی 8 سالم میرسم که به زندان برود.؟ تشکر سوال دومم. مهریه من تقسیطی شده. هنوز بمن ندادن. من مال ارثی ازش توقیف کردم. یه مغازه 34 متری دو طبقه که بنام مرحوم پدرش است و سهم خودش و برادرش هست. و نمایندگی قطعات خودرو و فروش هست. و نسقی است. و یک منزل سند دارم هست یک آپارتمان بزرگ. مغازه را توقیف کردم. آیا بعد از مرحله قسط دادن میتوانم اقدام کنم برای اموال ایا نتیجه میدهد. پدرش 4 ساله فوت شده. و فقط دو برادر هستن و یک مادر. مچکرم از شما.. من هنوز در عقد ایشان هستم و طلاق رسما جاری نشده. زنده باشید هرکس که پاسخگوی سوال من است. من اهل رشت هستم.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

بله .به لحاظ تخصصی بودن امور بهتر است کارتانرا از طریق وکیل پیگیری کنید 09126398085