مشاوره حقوقی رایگان - مالی و چک

به نام خالق حق
با سلام
احتراماً سوالم از محضرتان اين بود كه اگر شخصي به خاطر چک بلامحل به زندان بيوفتد و از داخل زندان درخواست اعسار به تقسيط اش قبول شده و بعد از پرداخت پيش پرداخت به شاكی و گذاشتن وثيقه در دادگاه از زندان بيايد بيرون، سندی كه در دادگاه گذاشته شده تا پايان اقساط در شعبه ميماند يا بهتر بپرسم كه کی سندش آزاد ميشود؟
با تشكر فراوان از شما عزيزان

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با دورد. هر زمان تسویه کند خودش و سندش هر دو آزاد هستند.

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، سند تا زمان تسویه کامل دین شما در وثیقه خواهد بود مگر اینکه دادگاه تبدیل وثیقه را بپذیرد