مشاوره حقوقی رایگان - خسارت و افت قیمت خودرو

با سلام در طی شکایتی از بنده با موضوع تامین دلیل و افت قیمت خودرو دادگاه حقوقی محکوم به پرداخت 54 میلیون شدم که 8 میلیون آن افت قیمت می باشد:
1- خودرو خسارت دیده پژو مدل پایین (87) میباشد و از قبل قسمتهایی از خودرو تصادف داشته ایا افت قیمت به آن تعلق میگیرد؟
2-مبلغ خسارتی که کارشناسی شده و مواردی که اعلام شده آسیب دیده بسیار بیشتر از چیزی بود که در تصادف اتفاق و کارشناسی در غیاب بنده صورت گرفته است آیا قابل به پیگیری می باشد؟
3- بنده تنها یک خودرو سمند به نام خود دارم که با آن کار میکنم همچنین کارمند هم هستم.آیا امکان دارد بدون اینکه خودرو بنده توقیف شود درصورت صدور حکم قطعی درخواست اعسار تقسیط کنم؟

پیشاپیش از لطف شما جهت پاسخ به سوالات بنده متشکرم..

پاسخ ها :

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

ب کارشناسی اعتراض کنید احتمالا مبلغ افت قیمت حذف بشه معمولا خودروهای بالای 5 سال مشمول افت قیمت نمی‌شوند در صورت محکومیت امکان توقیف خودرو هست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام خسارت بله اما به علت قدیمی بودن افت قیمت تعلق نمیگیرد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به نظر کارشناسی اعتراض نمایید
می توانید به استناد شهادت شهود اعسار دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید