مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

مادر شوهر من دوسال قبل ازم شکایت کرد به این عنوان که سرریز شدم به خانه اش و توهین کرد قمه کشیدم. شاهد دروغین برد. و کلا براعت خوردم. من یک زن هستم. زن چطور میتواند قمه بکشد. با وجود کتکهای فراوانی که من بمن روا داشتن این خانواده و در دادگاه پرونده های فراوانی دارم میخواهم ببینم ایا میتوانم اعاده حیثیت کنم بابت اون شکایت بی مورد علیه من و بازی با ابروم و استرس به من و فرزندم. باوجود اینکه پسرش سالها با زنان متعدد میگردد و من و فرزندم را ترک کرده. ایا شکایت کنم حکمش چیست؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

بله می توانید شکایت کنید واز شوهرتان نیز به دلیل ترک نفقه شکایت جداگانه ای داشته باشدبله به لحاظ تخصصی بودن امور بهتر است کارتان را از طریق وکیل پیگیری نمایید 09126398085 کمالی