مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی املاک

با سلام و خسته نباشید، یک زمین کشاورزی به مساحت 3 هکتار که حدودا 30 سال قبل بین مادر بنده و 3 عموزاده هاش، تقسیم شد. بطوری که در قولنامه قید شده که نصف این زمین حق مادرم و نصفش حق عموزاده هاش هست (متراژ نوشته نشده). حالا ما متوجه شدیم که زمین اونها 5000 مترمربع از زمین ما بیشتر هست و اونا زمین خودشونو همراه با 5000 مترمربع اضافی (که نصفش حق مادرم و نصفش حق اوناست) بصورت مشاع به ثبت رسوندن. درحالی که در قولنامه قید شده بود که زمین نصف نصف هست. آیا ما میتونیم سند اونهارو ابطال و دوباره درخواست تقسیم بدیم؟ دوم اینکه آیا ما میتونیم خسارت 30 سال بهره برداری اونا از زمین ما رو بگیریم؟ باتشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

قولنامه شما باید مطالعه و بررسی گردد و چنانچه شرایط همنگونه است که میفرمایید امکان ابطال سند و تقسیم مجدد و مطالبه اجرت المثل وجود دارد. اما به شما پیشنهاد میکنم حتما در این پرونده از حضور یک وکیل استفاده بفرمایید تا متضرر نگردید

یک وکیل

سلام
بله درصورت وجود شرایط هم میتوان تقسیم مجدد نمود وهم اجرت المثل دریافت نمایید
حتما با یک وکیل مراجعه نماییددرصورت تمایل با بنده تماس بگیرین