مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ معامله

سلام علیکم-شخصی به فرزندش ملکی به مساحت 700متر مربع را در ضمن قولنامه و اقرارنامه (قرارداد واگذاری) انتقال داد. بعد از چندسال 100متر از آن را (فضولی) به فرزند دوم ضمن اقرارنامه واگذار کرد. و تعهد رسمی داد که من مسئولیت معترضین احتمالی را بر عهده می گیرم. بعد از چند ماه فرزند اول به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه می کند و می گوید هیچ ادعایی به ملک انتقالی از جانب پدرم ندارم و قرارداد بین من و پدرم کان لم یکن می باشد. حال تکلیف واگذاری به فرزند دوم که 100 متر است چیست؟ آیا فرزند دوم می تواند علیه پدرش دادخواست تنفیذ معامله بدهد؟ یا دادخواست الزام به ایفای تعهد؟ با کمال تشکر

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

بله به لحاظ تخصصی بودن امور بهتر است کارتان را از طریق وکیل پیگیری نمایید 09126398085 کمالی