مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ معامله فضولی

سلام. اگر مالک ملک مذکور در حین انجام معامله حضور داشته باشد و به عنوان شاهد قرارداد را امضا کند! این عمل او تنفیذ معامله است؟ و خریدار میتواند الزام به تنظیم سند کند؟

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام تنفیذ یا به قول است یا به فعل بنظر امکان الزام وجود دارد

یک وکیل

سلام.وقتی مالک ایجاب موجب را قبول نکرده پس معامله فضولی می باشد و با اجازه بعدی ایشان تنفیذ میشود و در صورت رد، باطل.

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام ،در صورتیکه معامله را تایید و تنفیذ کند معامله صحیح خواهد بود در غیر اینصورت میتواند دلیلی توجیهی بیاورد که تدلیس صورت گرفته یا اینکه عالم و آگاه به موضوع نبوده بنابراین با توجه به طرح سوال شما و امضا مالک بعنوان شاهد نمی‌تواند الزام به بیع مالک باشد