مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی

اگر مالک در حین انجام معامله حضور داشته باشد و به عنوان شاهد قرارداد را امضا کند این عمل او تنفیذ معامله است؟ و خریدار میتواند الزام به تنظیم سند کند؟ البته لازم به ذکر است سند ملک نزد خریدار است!

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

سکوت مالک رضایت محسوب نمیشود و بایدبعنوان فروشنده امشا نماید .معامله به مال غیر حز بعنوان وکالت پذیرفتنی نیست

پرسشگر :

ماده 248 قانون مدنی:رضایت مالک به لفظی که دلالت بر امضای عقد کند !یعنی امضا نشونه راضی بودنشه دیگه!معامله فضولی بوده پس مالک نمیتونه به عنوان فروشنده امضا کنه!

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
خیر اگه به عنوان شاهد امضاء کرده باشه این به معنی تایید قرارداد نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام طبق ماده ماده 248 قانون مدنی:رضایت مالک به لفظی که دلالت بر امضای عقد کند !یعنی امضا نشونه راضی بودنشه دیگه!معامله فضولی بوده پس مالک نمیتونه به عنوان فروشنده امضا کنه!

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مالک برای فروش ملک خودش با عنوان شاهد امضا نموده ؟!
مالک باید به عنوان فروشنده امضا نماید