مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خیانت در امانت از مال واگذاری

با سلام من طبق قرارداد وسایل موجود در یک خوابگاه را بصورت کلی از یه نفر خریداری کردم به مبلغ معینی که البته چند برابر بهم فروخت بعد بنده کلاهبرداری شکایت نمودم و بعد از شکایت من ایشان به من تهمت خیانت در امانت زده آیا میتوان خارج از قولنامه ای که رد و بدل شده ایشان مقداری از وسایل را بدون امضای من به دادگاه ارایه بدهد اتهام خیانت در امانت بزند

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام خیانت در امانت جزایی خیلی سخت اثبات می شود و درهر حال شما با عنایت به قراردادتان می توانید ادعای ایشان را باطل و اعاده حیثیت نمایید در هر دو مورد مطرح شده وجود شاهد از سوی طرف دعوای شما ضرروی است.
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و یا اقدامات قانونی مرتبط با موضوع با بنده و یا همکاران بسیار محترمم در دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

سلام. خیر شما با توجه به قرارداد می توانید شکایت ایشان را بلااثر نمایید