مشاوره حقوقی رایگان - مجازی

سلام من وقتی گوشی خریدم بعد از 1ماه خراب شد و رفت واسه گارانتی وقتی که همسرم رفت بگیره گفت که تو به یه اقایی فرستادی که عزیزم عشقم صبحت بخیر و با مادرش در میون گذاشته بود و به منم نشون ندادن پیامو در حالی که تاریخ پیام زمانی بود که 4روز بود تو گارانتی بود و من گوشیم. بعد از 12روز گرفتم الان مادر شوهرم گوشیمو گرفته بعد دوسال میگه تو پرونده داری دادگاه میتونه ثابت کنه که از طرف من بوده این پیام

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

بستگی به محتویات و مستندات پرونده داردجهت بررسی بیشتر تماس با ما بگیرید