مشاوره حقوقی رایگان - رابطه از پشت

باسلام و احترام. با خانمی مطلقه خودمون صیغه خوندیم و مدتها با ایشون رابطه داشتم. یکبار شهوت و شیطان بر من غلبه کرد و بر خلاف میل ایشون به اصرار من از پشت ( مقعد) دخول کردم. الان ایشون مدعی تجاوز شدن و آسیب به مقعد. آیا میتونن شکایت کنن با توجه به اینکه صیغه خونده بودیم و به هر حال اگر خودش نمیگذاشت من نمیتوانستم از پشت دخول کنم. در واقع ایشون خودش به من اجازه اولیه رو داد ولی با اکراه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در صورت شکایت دخول از مقعد را انکار کنید و در دادگاه اعلام کنید که عقد موقت خونده بودید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
بهتر است مسالمت آمیز مشکل را باایشون حل کنید.اگر اجباری کردین جبران نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر آسیبی دیدن باید درصدد جبران و کسب رضایت باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه صیغه قرائت شده است خیر مانعی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیازمند گفتگو تلفنی است در اینجا امکان پاسخ مناسب نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر با اکراه و اجبار بوده تجاوز به عنف میتواند باشد حتی اگر صیغه موقت خوانده باشید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر اگر عقد صیغه خوانده شده باشد
مشکلی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هر صورت اگر با اجبار و اکراه بوده نسبت به جبران اقدام نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تجاوز منتفی است اما به دلیل آسیب میتواند طرح شکایت نماید.

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
اگر برگه یا نوشته ای دارید که حکایت از جاری شدن صیغه محرمیت دارد نگران نباشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون صیغه خوانده شده جرمی واقع نشده