مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی به زور

سلام من همسرم ب زور رابطه مقعدی داره باهام هر بار ب زور انجام میده و هر چی میگم گوش نمیکنه . بار اول ب زور بوده و همیشه هم ب زور انجام میده نمیتونم در مقابلش کاری کنم.ولی الان هفت ماهه ک نزاشتم چون ب همورویید مبتلا بودم می‌خوام ازش شکایت کنم باید ب کجا مراجعه کنم. و قابل تشخیصه این موضوع چون خیلی اذیتم می‌کنه ب زور و ب اجبار یعنی جوری ک یهویی انجام میده نمیتونم کاری بکنم حین رابطه

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام،این موضوع فاقد وصف کیفری به نظر می رسد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع میتواند در صورت تکرار ومکررات از مصادیق عسر وحرج بابت طلاق باشد

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

می توانید از همسر خود شکایت کنید و در صورت آسیب دیدن مطاله دیه بنمایید