مشاوره حقوقی رایگان - جریمه عدم تحویل به موقع واحد از طریق تعاونی

با عرض سلام و ادب و خسته نباشید. حدود سال 86 در تعاونی مسکن ثبت نام کردم تا یک واحد آپارتمان تحویل بگیرم و در هر زمان که تعاونی اعلام می نمود قسط خود را می دادم تا اینکه در پایان (سال 90) قیمت اعلامی از طرف تعاونی یک جا بالا رفته و قصد گرفتن پول بیشتری را داشته و بنده قبول نکردم تعاونی نیز واحد را تحویل نداده نهایتا مجبور به طرح شکایت شدم و در پایان رای به محکومیت تعاونی و عدم بدهی اینجانب صادر شده است علی ایحال تعاونی مدت سه سال از تحویل واحد خوداری نموده و بنده سند را از طریق قضائی دریافت نمودم .1- مدت زمان عدم تحویل واحد اینجانب از طرف تعاونی مشمول چه نوع جریمه ای (اجرت المثل یا خسارت و... )2- زمان محاسبه (زمان تحویل یا به روز ) 3- مقداری از کارها ساختمان توسط خودم انجام شده که نسبت به زمانی که می بایست ساختمان تحویل شود افزایش قیمت داشته ولی در تعهد تعاونی هم نبوده است تحت چه عنوانی می توان از تعاونی مطالبه نمود.
عنایت فرموده مستند قانونی نیز ارائه فرمایید. ضمنا فاقد قرارداد با تعاونی مذکور می باشم.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

خسارت عدم تحویل واحد چون شرط نگردیده و وجه التزام تعیین نگردیده قابل مطالبه نخواهد بود اقدام شما در انجام کارها مشمول قائده اقدام میباشدو چیزی به شما تعلق نخواهد گرفت

یک وکیل

باید قرارداد شما با تعاونی مسکن مطالعه و بررسی شود