مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

باسلام بنده شاکی پر‌ونده مطالبه مهریه هستم که‌ اولین ابلاغیه وقت رسیدگی به شکایتم تاریخ 16 / 1/ 1401 بود بنده بنا به دلیل بی‌دقتی فکر میکردم وقت رسیدگی 26 هست ونتونستم در دادگاه حضور ‌پیدا کنم میخوام بدونم چه اتفاقی می افته ؟ بدون حضور من که شاکی هستم دادگاه برگزار شده چه اتفاقی می افته؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است که دادگاه رای صادر کند .
می توانید حضورا پیگیری کنید دادگاه معمولا یا جلسه را تجدید میکند یا اینکه دعوا را رد می کند.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دادگاه با اتکا بر همون خواسته و شرحی که در قمست دادخواست اومده اقدام به صدور رای می کنه در واقع شما درخواستتون رو از طریق دادخواست به دادگاهاعلام کردید.
نگرانن نباشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر نیاز به حضور شما نباشد رای صادر م

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله جلسه برگزار میشه رسیدگی ادامه پیدا میکنه اما در صورتی که دادگاه محترم لازم بدون اینکه طرفین یا یکی از طرفین حضور داشته باشه میتونه دادگاه جلسه را به تعویق بیندازد