مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام ، همسرم و برادرش شریک هستند،الان همسرم میخواد ازش جدا بشه، همسرم میخواد همه چی قیمت گذاری بشه که سهام و قرض ها و دارایی ها مشخص بشه و بعد کلا ببخشه اون مجموعه رو به برادرش،میخواستم بدونم چه قراردادی واسه این موضوع تنظیم کنیم که ما از سهم مون گذشتیم و همه چی رو واگذار کردیم البته همه چی هم به اسم من و همسرم هستش

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص باید به وکیل دادگستری مراجعه و از ایشون بخوایید برای شما قرارداد تنظیم کنه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اول تامین دلیل و کارشناسی و بعد در دفاتر اسناد رسمی هبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر نحوی که خواستید می توانید توافق کنید