مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص چک شرکت که امضای مدیرعامل را دارد

با سلام بنده مدیرعامل شرکت هستم و چکهای از طرف بنده و رئیس هیات مدیره امضا شده و دادیم به طلبکارها در مقابل چکها طلبهای داشتیم که پاس نشودن
الان اقدام کردن میتونند حکم جلب ما را بگیرند در حالی که مسئولیت بنده تما و الان هیات مدیره با هم مشکل دارند و اقدامی رو چکها نمی کنند و کلیه فعالیت شرکت خوابیده برای دادن طلبها
من باید چه کار کنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مورد شما نیاز به بررسی و توضیحات بیشتر دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانند حکم جلب شما را بگیرند و اگر اموالی از شما شناسایی شد توقیف کنند و اگر شما به ناچار پرداخت کردید می توانید به شرکت رجوع کنید و خسارت خود را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان جلب وجود دارد مسؤلیت امضاء کنندگان چک تضامنی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مسئولیت امضا کنندگان چک تضامنی سنی هر یک از امضا کنندگان به تنهایی مسئول پرداخت وجه چک می باشند و امکان جلب نیز وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت صورت چک بلامحل توسط مدیرعامل ، مدیر عامل همراه با شرکت مسئولیت تضامنی دارند
و امکان توقیف اموال شرکت وجود
خواهد داشت
و اصولا شکایت کیفری پذیرفته نمیشود
و حکم جلب مدیر عامل صادر نخواهد شد مگر در موارد خاص