مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای حکم دیوان

سلام یک قطعه زمین داریم که اوقافی است و منافع آن با یک قولنامه دستی واگذار شده و الان توسط شخصی تصرف و در آن ساخت غیر مجاز انجام شده، و چون اجاره نامه از اوقاف نداریم اثبات مالکیت میسر نشد و قرار عدم استماع صادر شد ولی با پیگیری و اینکه به صورت شفاهی همه میدونن مالک هستیم دهیار قبلی شکایت کرد و حکم تخریب از طرف دیوان صادر و ابلاغ شده اما دهیار فعلی و شورا و بخشدار با حکم مخالف هستن و نمیخوان حکم رو اجرا کنن ...
سوال: چطور میتونیم این تخریب رو پیگیری کنیم تا از تصرف خارج بشه و به زمینمون برسیم ؟
قبلا کمال تشکر رو دارم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر حکمی از دییوان صادر شده باشد هیچ ارگان و یا شخصی نمی تواند مانع گردد
به دادگاه صادر کننده حکم اجرایی مراجعه و درخواست فوری تخریب و امحاء اٍار تصرف تقدیم دارید در مدت یک هفته حکم شما به منصه اجرا گذارده خواهد شد.
ضمنن دهیار و یا بخش دار حسب مورد در صورت جلوگیری از اجرای حکم مشمول مجازات جزایی و اداری خواهند شد
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و اقدامات قانونی در این رابطه با بنده و یا همکاران بسیار ارجمندم در دادراه تماس حاصل نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تاج سر.سوال شما گنگ است.کدام دیوان؟مگر دهیار وبخشدار مسئول اجرای خکم هستن؟چرا شاکی دهیار بود؟؟؟؟؟.....یاالله