مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح فرزند توسط پدر

پدری هستم پنجاه ساله و پسر ناخلف بیستو هشت ساله دارم که حدود ده ساله که با من درگیر میشه فحش میده وبه مادرو خواهرش و ما رو کتک زده واخاذی میکنه چند بار زندان فرستادم تا اینکه یک هفته پیش با من درگیر شد و فحاشی کرد ماشینمو خراب کرد و من اونو با چاقو زدم حالا میخاد شکایت کنه .میخام ببینم حکم قاضی چیه ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعلت ضرب و جرح عمدی با چاقو علاوه بر پرداخت دیه به مجازات حبس تعزیری محکوم خواهد شد البته حبس و احتمال دارد با تعلیق یا تبدیل به جزای نقدی روبه‌رو باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بابت ضرب و جرح محکوم میشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به مجازات دیه محکوم خواهید شد و امکان صدور جزای نقدی وجود دارد .
مگر اینکه ثابت کنید جهت دفاع از خود بوده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دفاع مشروع دشوار است لکن اصولا به دیه و جزای نقدی متصور است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ضرب وجرح باچاقو درصورت اثبات مجازات دیه وحبس را دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما نباید از چاقو استفاده می‌کردید بابت ضرب و جمع به احتمال زیاد شما به پرداخت دیه و حبس محکوم می‌شوید اما شما می‌توانستید مجددا پسرتان شکایت کنید و تقاضای اشد مجازات و یا تبعید ایشان را داشته باشید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام رابطه نسبی در این خصوص مطرح نیست شما درخصوص ضرب جرح وارده در صورت اثبات آن محکوم خواهید شد

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. در صورت اثبات دیه ثابت و احتمال جزای نقدی یا حبس وجود دارد