مشاوره حقوقی رایگان - کتک خوردن خودم و مادرم از پدرم

سلام من 14 سال دارم و من مادر زن صیغه ای پدرم هست و صیغه اشون تموم شده خیلی وقته و من پدرم یکی از اشخاص مهم نیرو دریایی هست و بازنشسته شده ایشون میاد خونه ما و مادرم رو میزنه به قصد کشت که یبار میخواست مادرمو بکشه من جلوشو گرفتم و مادرم 4 تا برگه پزشک قانونی داره و پدرم منو میزنه به خاطر نمره 19 و فقط میگه درس و درس و فقط من و به خاطر نمره 19 میزنه میگه حتما 20 و میگه بری شکایت کنی پول به این مامور و این مامور میدم که هیچ کاری نمی‌تونید بکنید من و مادرم میتونیم چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام حتما تقاضای تامین کنید چون تهدید می کند و امکان تکرار دارد و برای ضرب و جرح شکایت کنید سعی کنید این امور را مادرتون پیگیری کنند و شما همراهی نمایید و از خدمات اورژانس بهزیستی هم استفاده کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در خصوص ضرب و جرح شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با مرکز اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید و شکایت خودرا پیگیری نمایید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر شهودی دارید و یا دوربین مدار بسته فیلم ایشان را صبط کرده است، از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کیفری نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام هم شما هم مادرتون ميتوانيد اقدام به شكايت كيفري به جرم ضرب و جرح عمدي نماييد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری نمایید به استناد شهود و یا دوربین و گواهی پزشکی قانونی شکایت ضرب و جرح نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی مدارک و مستندات است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی مدارک و مستندات است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام درصورت وجود آثار کتک میتوانید شکایت نمایید و به تهدیدها و ادعای پوچ پدرتان توجه نکنید