مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم کودک

باسلام. مادر دو فرزند هستم. شوهرم به شدت دست بزن داره. دختر13 سالم چندسالیه دچار استرس شدید و افسردگی شده وقتی 9 سالش بود سر یه موضوع کوچیک انقد با مشت زد تو سر دخترم که سرش شکست بردیم بخیه زدن.چندماه بعدش وسط مهمونی با دخترم سر اینکه غذاشو تموم نکرده دعوا کرد به شدت کتک زد جلو همه. دخترم از اون به بعد دیگه مثل سابق نیست چندسال تو راه دکتر بیمارستانم. پسر هم داریم الان 6 سالشه اما چندبار بدجور کتک زده پسرمو حتی یبار دستشو انقد پیجوند در رفت بردیم بیمارستان. نمیدونم باید چیکار کنم کجا برم. اینکه دخترم خیلی خبلی اسیب دیده ازجلو چشمم نمیره دخترم دیگه مثل همسناش نیست.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت ضرب و شتم از او شکایت کنید و اگر مشکلات روحی وی را ثابت کنید حضانت بچه ها را بگیرید و درخواست طلاق کنیذ

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

شکایت کیفری علیه همسرتون مطرح کنید دادسرای اطفال و نوجوانان شهرتون

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به اداره معاضدت کانون وکلای شهرتان مراجعه وتقاضای وکیل معاضدتی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما سال خود را مطرح نکردید در خصوص مسائل خانوادگی می‌بایست به مشاور خانواده مراجعه نمایید

اگر سوال حقوقی دارید موضوع را بیان کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید هم به علت کودک ازاری و خشونت فیزیکی علیه کودک از وی شکایت کنید و هم با صورت جلسه 110 تحت عنوان ضرب وجرح عمدی شکایت و از وی سلب حضانت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید �انی که به بچه‌ها آسیب می‌زند حتماً با پلیس 110 تماس بگیرید تا گزارش تهیه شود و سپس طرح شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید