مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری کارت به کارت از طریق باجه ATM بانک

سلام اینجانب در مورخ 12 اردیبهشت روز پنجشنبه ساعت 15 عصر از طریق یک شماره موبایل 0922... در خصوص برنده شدن در قرعه کشی همراه اول و سفر به عتبات عالیات و کربلای معلی مورد و کشاندن اینجانب پای باجه بانک مورد کلاهبرداری کارت به کارت تا مبلغ 5500000 تومان از طریق 2 عدد کارت قرار گرفتم. چگونه میبایست طرح دعوا کنم و آیا مبلغ کلاهبرداری شده مجددا به حساب اینجانب عودت داده خواهد شد ؟