مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

در یک منزل روستایی در انتهای یک کوچه بن بست قسمتی از زمین خود را بخاطر تسهیل در تردد همسایه به کوچه ملحق کردم حال بر سر مشکل دیگری با همسایه و تذکر این موضوع که من هم برای شما قسمت از زمین خودم را بخشیم همسایه ام عنوان نموده که من نیز به سر جای اولم برگردم
آیا اگر چنین کنم با توجه به قولنامه خریدم و متراژ خریداریم که آن قسمت از کوچه فعلی را نیز در خود دارد ایشان میتواند شکایت کند. من برای ورود خودروی ایشان به منزلش یک مثلث از زمین خودم را برای دور گرفتن ماشین ایشان به ایشان دادم

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

ببینید مشمول بند 6 ماده 40 که به شرح زیر میباشد هستید یا خیر ؟ اگر باشید مشمول معافیت میشوید
بند 6ـ ناهنجاريهاي زبان مانند آنكيلوگلوسي، آتروفي و هيپروتروفي زبان، شكاف برداشتن و يا دو قطعه شدن زبان كه موجب اختلال در جويدن و تكلم و يا بلع شود، معاف دائم