مشاوره حقوقی رایگان - درخواست سند و احراز مالکیت

فرزندی قطعه ای از زمین متعلق به پدرش بر اساس سند اصلاحات ارضی زمان شاه را به شخصی فروخته است و سپس مبایعه نامه تا کنون 5 دست چرخیده و اکنون بر اساس آخرین مبایعه نامه متعلق به اینجانب می باشد. آیا عدم ارتباط و نبود سند معامله بین پدر و فرزند مشکلی در مالکیت اینجانب و دریافت سند می نماید یا خیر؟ اگر مشکلی ایجاد می کند راه رفع مشکل چیست؟ سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشکل ایجاد میکنه، شما اگر سند میخواهید باید دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت وراث بدهید اگر پدر خودش زنده است به طرفیت او

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که فرزند از پدرش مبایعه نامه نداشته باشد دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی شما رد خواهد شد مگر اینکه پدر یا وراث وی در دادگاه حاضر شوند و اقرار کنند که معامله به صورت شفاهی بوده یا به هر نحوی بتوانید ثابت کنید معامله پدر و فرزند شفاهی بوده قابل پیگیری است.
به هر حال باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید اگر مشکلی پیش اومد می توانید علیه فروشند دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن به نرخ روز بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت وراث بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید