مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام زمین کشاورزی داریم که از چند نفر خریداری شده و سندی ندارد و مالک آن پدرم هست و برادرم او را فریب داده با شاهدان تقلبی که به آنها پول داده تا شهادت دهند و از پدرم که بیسواد هست امضا گرفته آیا بعدا میتواند ثابت کند که مالک زمین هست؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

سوال شما مبهم هست لیکن اگر برادر شما واگذارنامه از پدرتان داشته باشد اثبات فریب اکان پذیر نیست و امضا ذیل سند علیه امضاکننده دلیل محسوب میشود

یک وکیل

شهادت در چه موردی؟ امضا برای چه چیزی؟ شوال خود را واضح تر بیان بفرمایید