مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با عرض سلام و خدا قوت
بنده 6سال پیش یک واحد اپارتمان67متری در تهران منطقه17خریدم به قیمت تمام شده 107میلیون. مبایعه نامه آن که 6دنگ بنام خودم بود و رسید پولها که 85تومان تا ان لحظه که پدرزنم با کلک اومد و مبایعه نامه و رسید پولها رو با این دروغ که الباقی که 20تومن بود و با فروش طلای مادرزنم جور کنن و 3دنگش رو بنام زنم که دخترشون میشه بزنن
منم قبول کردم البته 12تومن وام بسیجیان داشت که همه رو پولشو دادم به زنم و پرداخت میکرد وکالتی بود تا قسط تموم شه الان 5ماهه اقساط تموم شده و 6دنگ زدن بنام زنم
6سال پیش هم مبایعه نامه منو بدون حضور من باطل کردن و یک جدیدش که 6دنگ بنام دخترشون بود و نوشتن
الان که زنم داره طلاق میگیره
من چجوری میتونم خونمو پس بگیرم
کمکم کنید لطفا
تشکر