مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

منو همسرم 15 روز از هم جدا هستیم و فقط مهریه رو اجرا گذاشته خانوم. و بدون اطلاع وسایل خونه رو جمع کرده ولی اون وسایل که برا من بوده رو برده چون گفته بودم که میام و ور میدارم در شهر دیگه ای مشغول بکار بودم و برگشتنی چیزی ندیدم همه وسایلامو جمع کرده برده چطوری میتونم یه شکایت داشته باشم نمیخوام سرقتی باشه خوبیت نداره ولی خیانت در امانت میخوام تقاضا بدم میتونید راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

شما مطلق شکایت کن و هر دو عنوان را بنویس تا دادگاه خودش تشخیص بده