مشاوره حقوقی رایگان - خيانت در امانت و اغفال پدر

با سلام خدمت وكلاي محترم
دو سال پيش و قبل از فوت پدرم ، دو برادر كوچكم با همفكري مادرم ، پدر را مجاب به فروش ملك تجاري خود كردند و موضوع در زمان فروش از ديگر اعضاي خانواده مخفي ماند تا اينكه بعد از حدودا ٦ ماه موضوع فروش ملك را در خانواده عنوان كردند اما مبلغ فروش ملك را ٨ ميليارد و ٤٠٠ اعلام كردند و گفتند پدر تمايل دارد از اين مبلغ به هر اولادي يك ميليارد بدهند ولي پدرم از قيمت واقعي معامله و نحوه ي دريافت پول از خريداران مطلع نبودند چرا كه از تمام مبلغ معامله ريالي به حساب پدر واريز نشد و با تباني با خريداران مبلغ واقعي و ثمن معامله از ديگر اعضاي خانواده مخفي ماند و تماما بصورت چك به برادر وسط تحويل داده شد (طي حدودا ٢ سال)
ما ٦ فرزند بوديم كه پدر تمايل داشت از مبلغ اعلام شده به هركدام از اولاد خود مبلغ يك ميليارد منتقل كند و مبلغ باقي به حسابش واريز شود اما با بخشي از مبلغ ٢ ميليارد و ٤٠٠ ويلايي بنام مادر در شمال خريده شد و مابقي بحساب مادر واريز شد و و به سه خواهر تا زمان حيات پدر نفري يك ميليارد داده شد امامن كه برادر بزرگتر بودم در زمان خاكسپاري پدر از جريانات فوق مطلع شدم و به من چكي با مبلغ ٥٠٠ ميليون تومان بنام برادر وسط دادند و ١٠٠ نيز نقدا بحسابم واريز شد تا همه وراث امضا بدهند كه ديگر از اين ملك حق و حقوقي ندارند تا ٣٠٠ ميليون طلب من نيز وصول شود اما هيچ يك امضا نكردند و مابقي يك ميليارد من مدت دوسال هنوز در اختيار خريداران است من با تحقيق و صحبت با خريداران فهميدم كه ثمن معامله مبلغ ١٠ ميليارد و ٤٠٠ در قرارداد قيد شده و اكنون سوال من اين است كه آيا مي توانم حق پسري خود و خسارت اين دوسال را طلب كنم و اولين اقدامم چه مي تواند باشد تا به حق خودم برسم؟ در حاليكه كه مرا از خانواده طرد كرده اند و براي اعمالشان اصلا پاسخگو نيستند.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما بسیار کلی هستش اما اگر برادری شما از این عنوان سوء استفاده کرده و وکالت یا اختیاری نداشتند می توان برای این اقدام مورد نظر اقدام نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید مبلغ یک میلیارد سهم خود را که پدرتان در زمان حیات قرار بود به شما پرداخت کند مطالبه کنید و بابت الباقی با اخذ انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید و به شعبه دادگاه اعلام کنید که پدرتان ملکی به ارزش ده میلیارد و 400 فروخته است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است