مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن پول مستاجر

سلام ما یک خونه ای رو به مدت دوسال رهن کردیم حالا موقع اتمام قرارداد و نقل مکان به جای دیگر صاحب خانه 10میلیون از پول رهن را نمی‌دهد. ومیگوید من کولر نو به شما تحویل دادم درحالی که کولر کارکرده داده و چندین شاهد هم داریم ولی کولرها همه از نظر فنی و ظاهری سالم است اگه میشه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

کولر ها اگر در خانه باشد ایشان نمی تواندپول شما را ندهد در غیر اینصورت باید مصالحه نمایید