مشاوره حقوقی رایگان - فرم اعسار را چه کسانی نمیتوانند امضا کنند؟

سلام خسته نباشید هزینه دادرسی مون 30 میلیون شده بود بعد فرم اعسار دادن به ما گفتن اینو دو نفر امضا کنند نیازی به پرداخت 30 میلیون نیست از وکیلی پرسیدم گفتن یک نفر امضا کننده میتونه اقوام درجه یک باشه ولی کارکنان خدمات قوه قضاییه به ما گفت فامیل درجه یک نمیتونه امضا کنه مثلا فرزند نمیتونه امضا کنه. من الان نمیدونم فرم اعسار پدرم رو میتونم امضا کنم یا خیر ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی