مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر دولتی

با عرض سلام این ابلاغیه برای من آمده (مهلت حضور : 3روز. نوع علت حضور: شما محکومید به تحویل و استرداد 38 دستگاه پز و لوازم جانبی آنها و نیز به پرداخت مبلغ 2/260/000ریال بابت هزینه دادرسی و پرداخت مبلغ3/060/000ریال بابت100درصد حق الوکاله وکیل در حق محکوم له شرکت ...... و همچنین به پرداخت مبلغ2/550/000ریال بابت نیم عشردولتی در حق صندوق دولت.

با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر اقدام،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.) آیا مبلغ نیم عشر دولتی درست محاسبه کردن ؟