مشاوره حقوقی رایگان - تعويض شماره ثنا توسط همسر براي نديدن احضاريه

سلام همسره من استرداد جهيزيه داده و در همان تاريخ شكايتش شماره ثناي من عوض ميشه بعد از ٤ ماه كه حكم اجراييه اومده كله خونرو خالي كرده بعد من فهميدم ثناي من رو به ي سيم كارته ديگم كه استفاده نميكردم اصلا انتقال داده حكم گرفته من بايد چه كار كنم ايا جرمي مرتكب شده و چه راه هايي هست كه بتونم ثابت كنم ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تامین دلیل بعد استشهادیه بعد چون براساس حکمی که گرفته فقط مجاز به بردن وسایلی که درحکم بوده ، انهم با حصور نماینده دادگاه و شما.
پس به اتهام سرقت وسایل دیگر ازش شکایت کن.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه شما نمی تواند شماره ثنای شما را تغییر بدهد